....

Än så länge så har jag inte gjort så mkt idag.
Jag och Sas lekte lördag igår och skulle ha tittat på sex and the city filmen men vi kom aldrig så långt..
(måste bara inflika här atgt jag har en katt som sitter framför skärmen så jag har ingen aning just nu om jag stavar rätt eller iinte haha, men söt är han ^^)
Iaf, så kom vi aldrig till filmen utan fastnade på YouTube och kollade några McFly samt Westlife klipp. Var väldigt roligt dock ^^

Sen idag så åkte jag till Liljeholmen för att lämna in ett papper om heltid under jul till vår personalplanerare så förhoppningsvis så går det igenom. I need the money..

Och sen så satt jag här.. hade velat gå på en promenad egentligen men vädret är emot mig så får väl sitta här och glo istället.. inte mig emot iofs men ändå ^^

En lugn natt..

.. är precis vad jag har haft idag.
Självklart var det startning av rulltrapporna ngra ggr och en sliskig gubbe som plutade med munnen men det var hälften så mkt att göra som igår.
Och inte har jag ont i benet heller :D fryser bara lite om fossingarna :P

Idag vågade jag faktiskt prata med min avlösare också (samma som avlöste igår). Igår blev jag nervös och visste inte vad jag skulle säga men var lättare idag när jag redan sett henne en gång. Hon var väldigt trevlig faktiskt.
Likaså var han som jag avlöste, Daniel hette han. Väldigt rolig att prata med och kände inte alls krystat som det kan göra ibland när man känner sig tvingad att prata..

Mer orkar jag nog inte skriva nu, ska checka bdb lite snabbt innan jag ska sova också..
Eller jo! Mina vakter kom inte *snyft* :(

Natt ^^

Hemma

Kl. är  06.17 och jag har preciis kommit hem från jobbet.
Är inte trött alls just nu, gäspade några ggr på bussen hem men inte mer än så. Det jobbigaste är att mitt knä gör ont :(

Natten har gått bra. Det var väldigt lugnt faktiskt, fick gå ut och sätta på rulltrapporna ngra ggr. Sen ringde ju iofs trafikledningen och ville att jag skulle gå ut och titta efter ngn som tydligen skulle ha ramlat i rulltrappan.. där gick nerverna igång lite för visste inte riktigt vad jag skulle hitta.. Men det var tomt, så hade ngn ramlat så mår de förhoppningsvis bra och kunde ta sig hem iaf.
Sen blev jag glatt överraskad när mina stiliga ordningsvakter som hjälpte mig i vårberg tittade förbi bara huxflux.
Var väldigt roligt att se två vänliga ansikten som jag faktiskt kände igen. :D
Om de kommer förbi imorgon också så ska jag nog fråga vad de heter, de är så söta och rara så man måste ju ha namn på grabbarna ^^

Nej, nu ska jag sova ngra timmar innan jag ska upp och följa med mamma och mormor till Maxi.
Natt!


13 Nov 2008

Idag är det en stor dag.
Iaf för Matte som fyller 22 år idag, GRATTIS! :D

För oss andra är det en mer eller mindre vanlig torsdag med regn, blåst och för min del film på soft med gamla vänner.
Jag har kommit underfund med att Soft betyder väldigt mkt för mig. Det har varit som en slags säkerhet på ngt sätt, som gjort att det känts som att det har varit en knutpunkt med det förflutna, allt jobbigt som har varit och allt det underbara som har kommit utav det.
Det var min mor som först tvingande mig till kyrkan för att joina barnkören när jag var 7, eller vad jag tio?
Efter det var jag fast. Jag har vandrat omkring i den där kyrkan från barnkören till musikalkören till ungdomskören och så vidare till soft där jag nu har stannat.
Det är verkligen den ultimata platsen på ett sätt. Jag tror inte på Gud så inte därför utan för att de som går till soft är alla gamla vänner som är kvar i salem. De som jag, om det inte varit för soft, hade tappat kontakten med för flera år sedan..
Och hade det inte varit för kyrkan så hade jag inte varit till Taizé för första gången och ahde det inte varit för Soft hade jag inte varit där en andra gång och då hade jag inte träffat Sas och Mian. Som mer eller mindre betyder allt för mig <3

Känns som att jag svamlar lite här men det får vara så. Jag är inge bra på att skriva vad jag tänker och menar.
De enda jag kan skriva som jag hade tänkt mig är dikter, görs iofs sällan men oavsett.


Igen, till en av de bästa grabbarna man kan ha som vän, Grattis Matte på 22 års dagen! <3<3

Satc

Jag har precis tittat på x antal avsnitt av Sex And The City..
Man får många funderingar av att titta på det faktiskt.. handlar ju inte bara om sex.. alltid iaf..
Ibland när Carrie sitter och skriver på sin krönika så är det frågor man aldrig innan har uttalat men tänkt..
eller ngt.. har lite svårt att formulera mig just nu.. vet inte riktigt vart jag vill komma.

Och Mr. Big... oh my oh my.. please give me.

Huvudvärk och ömma fötter

Idag har jag stått och sminkat folk i tre timmar.
Min handledare hos Forever Living ringde mig för ngn vecka sen och fråga om jag ville vara med på workshopen som de skulle ha den 10 nov (idag alltså), jag tvekade men sa tillslut ja. Varför inte liksom.
Så idag när dagen kom så har jag stressat för att hitta allt smink som skulle vara i boxen, använder det ju rätt ofta så ligger sällan där de ska.. Och så skulle jag hitta produktbroschyrerna osv.
Jag satt och sköt på det hela dagen för tänkte att det inte skulle ta så lång tid men som vanligt så blev tiden knapp..
Men tillslut när jag har fått ihop allt, bytit kläder och tagit mig ner till uttran och hittat falkvägen så kom nästa problem.. vart fan ligger 42:an? jag letade och letade.. tillslut så ringde jag lena (min handledare) och frågade vart jag skulle ngnstans men hon hade ju lika liten koll som jag..
När vi iaf hade hittat varandra så ringde hon efter en som redan var på plats och guess what, jag hade stått utanför det hela tiden. och frysit i onödan -_- .
Sen så stod jag och johanna (den andra sminktjejen) och sminkade gamla tanter och kvinnor i tre timmar. Var roligt, alla var jättetrevliga men guud  vad tröttsamt det var. Samt att vissa av tanterna var väldigt rynkiga så när man skulle sätta på ögonskuggan följde ögonlocken med så var tvungen att dutta på färgen.. men oj så tjusiga de blev!

Trots trevligt och roligt så resulterade kvällen i huvudvärk, ömma fötter och massiv ryggsmärta.
Nu man önskar att man hade ngn som kunde ta hand om en och ge massage.
Inte ofta man heter Alexandra och önskar det...

Ny utmaning

Utmanad

Blev precis utmanad av Mian och får väl göra den då..

Regler:

• Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.

• Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.

· Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.

· Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.1. Jag hatar såna här utmaningar när man ska berätta saker om sig själv..
Det är hemskt..

2.  Solglasögon.
De flesta av er vet redan nu vad jag menar.. men för er andra; Jag är inte så haj på väskor, smycken osv MEN oj oj oj
vad jag absolut älskar mina solglasögon! 8] Jag skojar inte.. vill ni ngnsin ge mig ngnting i present så ge mig bara ett par solglasögon och jag kommer älska er. Färg, form märken spelar ingen roll, det som är det roliga, finns i så många underbara varianter :D *host* har ca 60 st än så länge*host*

3.  Bebisar is a big no no.
De luktar konstigt, de ser läskiga ut, de låter och är jobbiga.. man måste klämma ut dom.
Ska inte ha en unge under tre, möjligen två och ett halvt. Adoption is the way to go.
Iaf just nu, man kan ju ändra sig.

4. Fotografering.
Jag säger alltid hur jag älskar att fota, och det gör jag verkligen, men det är skämmigt hur lat man är egentligen. Trots vackra dagar och mindre vackra när man kan se underbara bilder framför sig bara genom att titta ut genom fönstret..
Tror ni jag kommer ut för det? nej då.. jag har inte tagit en bild på jäättelänge (bilderna på sas inte räknade vid dettta tillfälle)

5. Mina apor.
En till sak som jag verkligen älskar, mina apor. Har börjat skaffa mig en mindre samling, mest mjukisapor.
Men jag förstår inte hur de kan vara så söta! Som Sas alltid säger, om jag ngnsin ska adoptera en unge under tre så kommer det att vara en apa <3

6. Jag älskar presenter.
Inte att få dom, eller förresten vem vill inte ha presenter.. Men nu menar jag att ge.. Tycker inte att det finns ngt roligare än att ge en person man tycker ngt som man vet att de har velat ha länge.. eller när man köper ngt som man är osäker på men som går hem oavsett. Man får se en sån lycka tillbaka :D
(Vi gav precis presenter till min morbror och hans fru, därav så blev det presenter ^^)

7. Jag har inget liv.
Jag har fan inte det, inget liv. När jag inte jobbar eller är på soft har jag ingenting att göra. jag bara sitter här och degar och degar med alla mina serier. Vilka jag älskar, missförstå mig inte <3
Men jag vill ha ngt att göra! :(

Jag utmanar:
har ju inte så många jue..
men jag utmanar iaf;

Mamma

Miku

Mia


RSS 2.0