Hjälp med tävling!

Jag tävlar på Ellos, behöver likes för att vinna 5 par skor :D
 
Gilla gilla gilla!!
 

Klicka här för att se denna skon på Ellos.se - designa din egen sko och tävla om en årsförbrukning av skor


2013-02-17 (2)

Ett tillägg till föregående post, jag bestämde mig igår för att jag vill börja fixa naglarna igen. Troots att pengar ska sparas infor karibienkryssningen (som är en belöning för när jag närmar mig mitt mål).
Så jag förhandlade lite med mig själv och kom fram till att när jag kommit under 100 så får jag göra naglar, om jag fortfarande vill :) Det var väl snällt av mig? ^^
 
 
Ja just det. Det var ju invägningsdag i fredags, vågen gjorde mig något besviken när den tyckte jag gått upp 6hg :(
Men aja, mitt eget fel. Blev för mycket hård träning första tiden så fick för ont att palla fortsätta men nu är det en ny vecka och dags för att ta tag i kragen igen! Även om jag tror att de närmaste två veckorna nog inte kommer visa så jättemkt i minskning med begravningar, dödsdag och annat som tynger.
Så vi blickar framåt och ser på slutmålet istället. Och det, det känns jäävligt bra!!
 
 

2013-02-17

Nu har jag laddat ner blogg.se i mobilen. Så blir ett litet snabbt inlägg här så har jag testat så det verkligen funkar också :)

I övrigt så försöker jag ta mig tid att planera min viktnedgång lite, känns söm det kommer gå bättre om jag har en liten plan åtminstonde. Även med belöningar, både planerade och plats för valfria :)

Nu ska jag bara övertala mamma att låta mig köpa ett löpband. Eller kanske en crosstrainer, vi får se. Får kolla på vad som kan känns bäst :)


2013-02-16

Idag är det jobb, det är luugnt och lite trist när det inte händer något.
Men har sällskap med Kattis så det är trevligt :)
 
Kattis gav mig ett tips som jag ska testa. "Min positiva bok"
I den ska jag skriva 5 positiva saker jag gjort bra och 2 saker jag ska göra bättre varje dag.
Kan nog vara en bra övning för mig som ser det negativa i allt och är det inte negativt så hittar jag alltid något som är poteniellt negativt.
Så som sagt, en övning värt att testa :)
 
Jag har även beställt en massa kläder från Ellos. Ska ju på en massa begravningar (2 st) här snart och de kläderna jag har är antingen slitna eller en aning för smått. Så beställt lite av varje, kjolar, byxor, skjorta och en dräkt (!) plus en tjockiströja som man kan mysa i :) Blev ett dyrt kalas men det som inte passar eller inte väljs ska skickas tillbaka så det blir nog bra. Fick dock order från mamma att det som blir ska betalas allt på en gång, inge mer delbetalning. Får inte hamna i samma fälla igen..
 
Men, jobba vidare!

2013-02-13

Så, nu har det inte blivit så mycket skrivande eller tränande de senaste dagarna. 
Har jobbat som stationschef så har haft andra tider och inte riktigt varken ork eller tid till det. Meen imorgon är jag ledig så idag har jag kört 40 min, känner redan träningsvärken återkomma igen (den hade inte riktigt lämnat magen sen träningen i helgen) :p
 
Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen, imorgon blir det mer träning. då har jag ingenting att skylla på!
 
Shant (kollega) tipsade mig om att vid Sätrabadet, som tydligen ska ligga här i närheten någonstans, har de träningsställningar i trä så på sommaren kan man träna ute och en fin skogsrunda som man kan springa (eller i mitt fall ta en rask promenad) i. Så det känns skönt och lite lockande faktiskt!
 
I övrigt så har jag två kommande begravningar, ena för min mosters man och den andra för.. ja.. min "plast" gammelmormor som gick bort häromdagen plus årsdagen för min saknade vän Sandra som gick bort i cancer förra året. Så kommande 1,5 veckor kommer bli rätt tunga men jag får försöka raska upp mig med något muntert.
 
 
 
Åh, kom på en sak jag måste lägga till! Jag hämtade mina nya glasögon igår! Jag är skitnöjd!
Shant och mamma tyckte de passade jättebra och Papas (annan kollega) märkte inte ens att jag hade de på mig så det måste vara positivt :)
Så, Tadaaaa - första officiella bilden på mig i glasögon :)
 

2013-02-09

Igår var det invägningsdag och -2,7kg på två veckor så jag är nöjd :D
 
Idag blev det bio med popcorn och lite tacobar men det var gott och inte så farligt med poäng :)
Vi såg Les Miserables, den rekommenderar jag verkligen. Se den på bio så ni får känslan med ljudet och allt sånt. 
Sevärd! :)
 
Men nu tänker jag kolla lite på the nanny innan det är sovadags, maxi med mamma imorgon så måste upp tidigt och kolla igenom recept så jag vet vad som måste inhandlas :)

2013-02-07

Idag var jag till optikern för andra dagen i rad. Igår var det för undersökning för körkortstillståndet och idag var det en riktigt undersökning. De var lite för bra för det visade sig att jag var med glasögon. 
Närsynt och lite astimatisk. Det positiva är dock att jag inte behöver ha de på mig konstant utan är bra när jag ska köra eller generellt behöver se bra på långt håll :)
De är klara om en vecka så får se hur de ser ut :)
 
Viktmässigt så går det framåt. Tjuvvägde mig igår och nästan gått ner ett kilo till så det känns jävla bra :D
Jobba jobba jobba!

2013-02-04

Idag har det inte blivit någon träning men det har legats i!
Tvättstugan, gardiner strukna och bytta, lakan bytta, lagat tikka masala och invigt mitt nya rivjärn :)
 
Och jag har fått nippran på morötter.. typ aldrig velat ha det innan, undvikit dom när mamma har bjudit på osv.. 
Men jäklar vad gott det är! Så imorgon blir det Tikka Masala och rivna morötter till lunch :3 Mums!
 
Nej, nu ska jag njuta av att slappna av innan jag ska sova :)
 
 

2013-02-01

Ny vecka nya tag!
 
Så, en vecka har gått och det känns fortfarande bra. 
Jag måste bli bättre på det här med träning dock, måste finna tiden, motivation och ork att hålla på längre än vad jag gör idag. Men jag försöker iaf så det ger jag mig själv pluspoäng för. Mer än vad jag gjort innan..
Konstaterade även lite smånöjt att wii sport räknas som träning. Fick ju faktiskt med det när jag köpte min konsol men har inte öppnat det förräns nu. Har testat boxning lite, faktiskt riktigt roligt. En träningsform jag säker skulle kunna ta lite längre och testa 'på riktigt' :) Får kolla upp det.
 
Men nu ska jag njuta av friden en stund innan det är dags att sova. Jobbhelg för mig -_-

RSS 2.0