2013-08-30

Och nu var sommaren slut. Hösttabellen är i full gång och på måndag träder vårt nya tjänstepaket i kraft. Det ska bli spännande, ett nytt område och nya kollegor. Kommer sakna de gamla något så elefantiskt!
Men, framför allt så ska jag 9/9 hoppa igång igen med VV.
   Det blev lite av ett sommaruppehåll, inte riktigt som planerat med det blidde som det blev. Jag är ju ingen hejare på det här med matlagning och det blev lite varmt att hålla mig till grytor och sånt som jag kan. Men det gör inget, denna gång har jag sällskap på riktigt! En vän har också gått med och håller på för fullt just nu med superbra resultat så jag är stolt över henne! Så det känns lite peppigare med någon som vet vad man sysslar med och som man kan diskutera saker med - som inte bara håller med utan faktiskt fattar vad man snackar om när man pratar points mm.
   Jag har till och med planerat första veckans mat ! T'änkte att jag skulle göra det ordentligt denna gång när jag har lite mer tid att förbereda mig på. Så första veckan blir det massa saker jag egentligen inte äter men det får jag finna mig i så kanske det faller en på läppen sen :) Hoppas det iaf. Jag har satt ett mål till nästa års kryssning så bara att skärpa mig om jag ska komma någonstans! O.o
   Som lite hjälp på vägen har jag beställt en stegräknare från VV som räknar sånt som skrivs in där, Sado har en sån och den verkade rätt vettig och inte speciellt dyr. Beställte även lite godis och sås som jag tänkte testa och se om det är något att ha. Håller tummarna :)
 

RSS 2.0