2013-09-23

Så idag var det invägningsdag, -0,6kg sen förra veckan. Inte jättemycket men jag är nöjd ändå :)
Bara ligga i och komma upp på den där jävla crosstrainern så det händer någonting ^^
Häromdagen spelade jag lite wii sports, boxning, va kul men jäävlar vilken träningsvärk jag har. Gör till och med ont när armarna bara hänger ner. Jisses. Men då har jag iaf gjort något bra :)

I övrig har det varit en lugn vecka. 
Igår var jag på kalas för min bror som fyllde 9 år i onsdags, var skitkul. Han fick figurer till Disney Infinity så det blev lite spelade också :) 
Även min bästa vän fyllde 24 i onsdag <3

Men nu ska jag tycka synd om mig själv då jag är hemma sjuk i soffan :( suck!

2013-09-15 (2)

Jag överlevde! 
Men oh my..! Det var kul men är det något som får en att inse hur kolossalt otränad man är så är det att delta i ett lopp. Nästan lite pinsamt att jag var slut redan efter halva uppvärmningen och kände det som att jag knappt skulle klara själva loppet.
Men jag gjorde det, höll tempot lite högre än jag velat, mellan 2,5 och 4 km kändes det rätt okej men slutspurten på sista kilometern var tung. Som tur var hade jag underbara S med mig som pushade mig till att fortsätta! 
Så resultatet blev 5km på 52.44 min. Känns helt okej, något att förbättra till nästa år :)
Vid mållinjen vann jag ett litet extra pris, löparstrumor med stöd och grejer, precis vad jag behöver :D Sen fick vi ju även varsin löpartröja som vi hade under loppet och en IFORM goodiebag med allt möjligt smått och gott!
Helt klart en bra dag på det stora hela. Kommer sova gott inatt! :)


2013-09-15

Sitter på tåget in till stan för att möta Sado så ska vi ta oss vidare mot Iform-loppet. Jag börjar bli lite nervös igen, mycket för att jag aldrig gjort något liknande förut och lite pga att jag inte fått någon info hemskickad som det stod på hemsidan att man skulle få.. 
Men det går nog bra ändå, banbeskrivningen lär man ju kunna få på plats, vore konstigt annars!
Jaja men vi får se hur själva gången går :p
Är det kul lär det garanterat bli fler lopp, och i såna fall måste jag skaffa riktiga kläder! Känns lite b att dyka upp i riktiga träningskläder med en myströja från Hedlandet över då man konstaterade att jag bara tänkt inomhus när jag skaffade dessa.. Men men shopping tackar man aldrig nej till ;) 
Nu kommer hon strax, heja oss!

2013-09-09

Nu är jag i fullgång igen! 
Det känns rätt bra faktiskt, har som sagt sällskap denna gång :) 
Hela första veckan är noga planerad med mat som jag i vanliga fall aldrig hade valt att testa, men ibland får man offra sig. Förhoppningsvis är något av det tillräckligt ätbart för att laga igen! :) 
Pedometern går varm den med, fiffig uppfinning det där. Speciellt att man kan lägga in alla sina uppgifter så räknar den automatiskt ut mina antal steg och hur många poäng jag tjänat utöver dom :)

På söndag ska vi dessutom gå Iform-loppet. Ska bli kul och lite spännande, är det roligt kanske man kan satsa på något längre än 5 km nästa gång och även i framtiden springa det :)RSS 2.0